Voor jou als zorgmedewerker

Het zijn pittige tijden voor jou als zorgmedewerker. Misschien werk je zelf met coronapatiënten en kom je terecht in heftige en bijna onwerkelijke situaties. Misschien draai je extra diensten of maak je veel overuren en heb je daarnaast ook nog zorgen om je gezin, je familie of andere naasten. Of misschien frustreert het je ontzettend dat je je werk als professional in de zorg niet zo goed kan uitvoeren zoals je dat zou willen, vanwege alle maatregelen.

Hoe blijf je sterk in je werk tijdens de coronacrisis?

Sterk in je werk, een initiatief van de werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus,  biedt mentale coaching aan voor jou als zorgmedewerker. Er is een groep van vrijwillige coaches om je bij te staan. Deze coaches komen uit hele diverse richtingen en beschikken allemaal over hele eigen kennis en ervaring. Om jou te koppelen aan de beste coach voor jouw situatie, kun je je gegevens invullen op de website sterkinjewerk.nl/extra-coaching. De coach belt je om te horen of het schikt om te praten. Zo niet dan maken jullie een afspraak voor een video- of telefoongesprek. 

Ingrijpende gebeurtenis meegemaakt?
Heb je moeite met een ingrijpende gebeurtenis die je hebt meegemaakt op het werk? Dan kun je ook direct contact opnemen met de psychologen van het contactpunt van Arq/IVP die gespecialiseerd zijn in het ondersteuning bieden bij ingrijpende gebeurtenissen. Het contactpunt zorgprofessionals is zeven dagen in de week bereikbaar tussen 08.30 en 21.30 uur. Telefoonnummer 088 330 5500.
 

Dit project wordt uitgevoerd met een subsidie van het ministerie van VWS.